
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Βάσω Πλευρίτου, και η τερματοφύλακας της ομάδας, Ιωάννα Σταματοπούλου, μίλησαν στο Mega News αναφέρθηκαν στην πορεία της ομάδας στο Final 4 του Champions League γυναικών, επισημαίνοντας τη συνολική προσπάθεια που στηρίζεται σε ένα οργανωμένο πλαίσιο με τη συμβολή προπονητών, διοίκησης και ανθρώπων που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του τμήματος.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε, τονίζοντας ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές της.
Παράλληλα, οι δύο αθλήτριες στάθηκαν και στη διαχρονική ανισότητα που εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα στο γυναικείο και το ανδρικό πόλο, τόσο σε οικονομικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο.
Όπως υπογράμμισαν, έχουν γίνει βήματα προόδου, ωστόσο η απόσταση παραμένει σημαντική και απαιτείται περαιτέρω ενίσχυση του χώρου για να υπάρξει ουσιαστική εξισορρόπηση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΟΜΑΔΑ (@omadatanea)