
Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην προπονητική, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο από την Αθλητική Ακαδημία της Βουλγαρίας.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κατάφερε να εκπληρώσει έναν από τους προσωπικούς του στόχους, καθώς σύμφωνα με το βουλγαρικό Μέσο btvsport.bg, την περσινή χρονιά είχε πάρει και το πρώτο του πτυχίο στον συγκεκριμένο κλάδο. Ο στόχος του είναι, μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας καριέρας του ως παίκτης, να ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική.
Στην τελετή αποφοίτησης για το μεταπτυχιακό του βρέθηκε και ο πατέρας του, Σάσο Βεζένκοφ, ο οποίος συνεχάρη τον γιο του για την επιτυχία του. Παράλληλα, τόνισε πως πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που θα τον βοηθήσει να προχωρήσει προς την επίτευξη του μεγάλου του στόχου, που είναι να γίνει προπονητής στο μέλλον.
Ο ίδιος ο Βεζένκοφ υπογράμμισε πως η εκπαίδευσή του στην Αθλητική Ακαδημία αποτελεί το πρώτο σημαντικό στάδιο στην προετοιμασία του για τη νέα σελίδα που θέλει να ανοίξει μετά το τέλος της καριέρας του στα παρκέ.