Βερολίνο: Νεκρός από πυρά αστυνομίας ο ύποπτος για την επίθεση στο Pride

Νεκρός από πυρά της γερμανικής αστυνομίας έπεσε ο φερόμενος ως δράστης της αιματηρής επίθεσης εναντίον πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο κεντρικό πάρκο του Βερολίνου για τον εορτασμό της Ημέρας της Οδού Christopher, αφιερωμένης στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Ο ύποπτος για την επίθεση στο πάρκο Tiergarten εντοπίστηκε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων «μικρών κήπων» στην περιοχή Σπαντάου, στα βορειοδυτικά του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Καταδρομών (SEK) επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν, εκείνος φέρεται να κινήθηκε εναντίον τους κρατώντας όπλο με λεπίδα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ.

Παρά τις άμεσες προσπάθειες των διασωστών, ο ύποπτος υπέκυψε στα τραύματά του επί τόπου, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

The post Βερολίνο: Νεκρός από πυρά αστυνομίας ο ύποπτος για την επίθεση στο Pride appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.