Εγκατέστησαν λογισμικό με ιό στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου-Μια «σύλληψη»

Εγκατάσταση λογισμικού με ιό στο σύστημα του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου – -Μια «σύλληψη» – Τι μεταδίδουν στα κατεχόμενα

Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση στα κατεχόμενα ως ύποπτο για εγκατάσταση λογισμικού με ιό στον κύριο διακομιστή του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρει ότι στις 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως ένα μολυσμένο με ιό λογισμικό είχε εγκατασταθεί στο λειτουργικό σύστημα του κύριου διακομιστή στο παράνομο αεροδρόμιο, μέσω πρόσβασης εκ του μακρόθεν, με σκοπό τη διαγραφή δεδομένων σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για την υπόθεση “συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να είναι πρώην υπάλληλος της εταιρείας και τέθηκε σήμερα υπό κράτηση” όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Το άρθρο Εγκατέστησαν λογισμικό με ιό στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου-Μια «σύλληψη» εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.