
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα το βράδυ (13/7) στην Αττική Οδό αφού κλειστές θα παραμείνουν οι έξοδοι προς την Αθηνών–Λαμίας (Α.Θ.Ε.) στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης (Α6), μόνο για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω έναρξης εργασιών τροποποίησης κατασκευής του κόμβου.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 06:00, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και την Τρίτη 14 Ιουλίου.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, όσα οχήματα έρχονται είτε Μαρκόπουλο είτε από Ελευσίνα και έχουν ως προορισμό την Αθηνών–Λαμίας (Α.Θ.Ε.) με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στην κατεύθυνση προς Πειραιά και θα πραγματοποιούν αναστροφή:
α) τα οχήματα έως 3,5t στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας (γέφυρα Βριούλων) και
β) τα οχήματα άνω των 3,5t στο ύψος Περιστερίου (Δυρραχίου).
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 13, 2026