Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφώνησε προφορικά με τον Ντιομάντε και ετοιμάζει «βόμβα» άνω των 100 εκατ. ευρώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μία μεγάλη μεταγραφική «βόμβα», καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Γιαν Ντιομάντε και πλέον στρέφεται στη Λειψία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο 19χρονος Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς, με αρκετές κορυφαίες ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως έχουν πάρει προβάδισμα στην κούρσα.

Η πρώτη πρόταση της Ρεάλ, ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 εκατομμύρια σε μπόνους, απορρίφθηκε από τη Λειψία, όμως η ισπανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη προσφορά που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει διεκδικήτρια, καθώς είχε έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Ιούνιο και δεν αποκλείεται να κάνει την τελευταία της προσπάθεια.

Ο Ντιομάντε αποκτήθηκε από τη Λειψία μόλις πριν από έναν χρόνο έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκτόξευσε την αξία του.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, μετρώντας 45 συμμετοχές, 15 γκολ και 11 ασίστ, δείχνοντας γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.