Το μήνυμα του Φερνάντες μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής – «Το να φοράω τη φανέλα της χώρας μου είναι η μεγαλύτερη τιμή της καριέρας μου»

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό.

Η «Αλμπισελέστε» έμεινε με δέκα παίκτες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, μετά την αποβολή του Έντσο Φερνάντες στο 90+3’, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά της στην παράταση.

Ο μέσος της Αργεντινής, λίγες ώρες μετά την απώλεια του τροπαίου, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media, εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για την ομάδα και τη διαδρομή της στη διοργάνωση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Έντσο Φερνάντες:

“Με την πάροδο του χρόνου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα αποτέλεσμα.

Εδώ και χρόνια, αυτή η ομάδα αποτελεί πρότυπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας διδάσκει ότι ο αγώνας δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το να δίνεις τα πάντα για τη φανέλα και να μην τα παρατάς ποτέ.

Να είσαι μέλος αυτής της ομάδας που πάντα έδινε το παρόν, που αγωνιζόταν με όλες τις δυνάμεις της και που υπερασπιζόταν αυτά τα χρώματα με υπερηφάνεια, ταπεινότητα και αφοσίωση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αργεντινούς οπαδούς. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μας, που μας συνοδεύετε σε κάθε αγώνα, για την αγάπη σας, για την άνευ όρων υποστήριξή σας και για το ότι μας κάνετε να νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε στον κόσμο.

Το να φοράω τη φανέλα της χώρας μου είναι η μεγαλύτερη τιμή της καριέρας μου και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που θα μου ανατεθεί να την υπερασπιστώ.”