Άγρια συμπλοκή νεαρών στον Πύργο – Ένα άτομο έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος

Αστυνομικές έρευνες επιθέσεων Αθήνα

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, όταν ομάδα νεαρών ενεπλάκη σε άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να σημειωθούν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, όταν μία ομάδα ατόμων εντόπισε νεαρούς με τους οποίους φέρεται να είχε προηγούμενες προσωπικές διαφορές.

Η λεκτική αντιπαράθεση δεν άργησε να ξεφύγει από τον έλεγχο και μετατράπηκε σε άγρια σωματική σύγκρουση.

Έπεσε πάνω στη βιτρίνα και διαλύθηκε η τζαμαρία

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να προσέκρουσε με δύναμη στη βιτρίνα του καταστήματος, με αποτέλεσμα η τζαμαρία να σπάσει και ο ίδιος να καταλήξει στο πεζοδρόμιο.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και έξω από το κατάστημα, όπου οι νεαροί φέρονται να αντάλλαξαν γροθιές και κλωτσιές, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς και τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη.

Αν και δεν έγιναν άμεσα συλλήψεις ή προσαγωγές, τα εμπλεκόμενα άτομα μετέβησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου φέρεται να υπέβαλαν μηνύσεις.

Από τη συμπλοκή προκλήθηκαν τραυματισμοί και υλικές ζημιές, ενώ οι Αρχές διερευνούν τις προσωπικές διαφορές που φέρεται να βρίσκονται πίσω από το βίαιο περιστατικό.