Άρης: Με όνειρα, αλλά και… απουσίες η «πρώτη»

Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή του ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Πέραν του προέδρου της ΚΑΕ, στο «Nick Galis Hall» βρέθηκαν και οι Αγαπητός Διακογιάννης, Βύρωνας Αντωνιάδης, Νίκος Ζήσης.

Οι διαθέσιμοι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας, όπως και των Χρήστου Χασανίδη, Κώστα Ηλιάδη και Δημήτρη Μήτσικα (ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα επιστρέψει επίσης μετά το τέλος των «παραθύρων» της Εθνικής Ανδρών).

Από πλευράς παικτών, το «παρών» έδωσαν οι Στεφάν Γιόβιτς, Στέλιος Πουλιανίτης, Ματ Μόργκαν, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Άνταμ Μοκόκα, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, Έι Τζέι Λίντελ και Γιώργος Τανούλης.

Επίσης, στην προετοιμασία συμμετέχουν οι Αλέκσα Ραντάνοφ, Ντομαγκόι Προλέτα, Δημήτρης Γράβας, οι οποίοι θα βοηθήσουν στις προπονήσεις κατά το διάστημα της απουσίας των διεθνών παικτών, όπως και οι νεαροί αθλητές του Άρη, Παναγιώτης Σιγάλας, Μάριος Μεσσηνιώτης, Τζόναθαν Σίλμπερσταϊν.

Απόντες από την «πρώτη» της ομάδας ήταν οι διεθνείς Βασίλης Τολιόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νένο Ντιμιτρίγεβιτς και Κεμ Μπιρτς. Ο τελευταίος αναχώρησε για τον Καναδά, προκειμένου να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας της χώρας του.

Την ίδια ώρα, ο Μοκόκα θα χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, λόγω ενός προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού του, το οποίο αποκόμισε από το προηγούμενο «παράθυρο» των Εθνικών Ομάδων.

The post Άρης: Με όνειρα, αλλά και… απουσίες η «πρώτη» appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.