Κύπελλο Αυστραλίας: Ντέρμπι μεταξύ ομάδων της A-League

Στην επερχόμενη φάση των «16» του Κυπέλλου Αυστραλίας (Australia Cup) έχουμε αξιόλoγα ντέρμπι, και ειδικά μεταξύ ομάδων της A-League, όπως αυτά μεταξύ Western Sydney Wanderers – Melbourne Victory και Brisbane Roar – Sydney FC. Έτσι, δύο από τις ομάδες αναμένεται να αποχαιρετίσουν τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι δύο αυτές αναμετρήσεις θα αποτελέσουν ένα αποφασιστικό βήμα προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος και δείγμα για τους προπονητές του τι πρέπει να βελτιώσουν και τι όχι.

Έχουμε όμως και δυνατές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων των πολιτειακών NPL, όπως αυτό της Νέας Νότιας Ουαλίας μεταξύ APIA Leichhardt – Sydney United 58.

Τέλος και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις κρύβουν κινδύνους και εκπλήξις, κάτι που παραδοσιακά συμβαίνει στο Κύπελλο Αυστραλίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «16»

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2026

Western Sydney Wanderers – Melbourne Victory, 7.30μμ.

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2026

Brisbane Roar – Sydney FC, 5.00μμ.

South Melbourne – Fremantle City, 7.40μμ.

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2026

SD Raiders – Macarthur FC, 7.30μμ.

Lions FC-Melbourne City, 7.30μμ.

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2026

APIA Leichhardt – Sydney United 58, 7.30μμ.

Brunswick Juventus – Preston Lions, 7.30μμ.

North Sunshine Eagles – Heidelberg United, 7.45μμ.

The post Κύπελλο Αυστραλίας: Ντέρμπι μεταξύ ομάδων της A-League appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.