Μπατίστ: Επέστρεψε στο «σπίτι» του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και στο Telekom Center Athens, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στις 24 Αυγούστου, ανεβάζοντας μάλιστα την πρώτη του φωτογραφία από το γήπεδο που έζησε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

Ο Αμερικανός αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επιστρέφοντας στους «πράσινους» από διαφορετικό πόστο. Ο Μπατίστ έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό και θα βρίσκεται στο πλευρό του Σέρβου τεχνικού ως assistant coach, μεταφέροντας την εμπειρία και τις παραστάσεις του στη νέα εποχή της ομάδας.

Η επιστροφή του έχει, βέβαια, και έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα. Ο Μπατίστ αποτελεί μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού και η παρουσία του ξανά στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως προπονητή, τον φέρνει πίσω σε ένα μέρος με το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένος.

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο ραντεβού της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο Μπατίστ βρέθηκε στο T-Center και φωτογραφήθηκε μπροστά από το εντυπωσιακό mural με στιγμές και πρόσωπα από την ιστορία του συλλόγου – ανάμεσά τους και ο ίδιος.

«Some places never stop feeling like HOME», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός στη σχετική ανάρτηση, προσθέτοντας: «Mike Batiste is back where it all began».

View this post on Instagram

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει. Στις 24 Αυγούστου οι «πράσινοι» μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας και ο Μπατίστ θα είναι εκεί, αυτή τη φορά όχι με τη φανέλα με το Νο8, αλλά στο πλευρό του Ομπράντοβιτς και με έναν νέο ρόλο στον Παναθηναϊκό.