Ο Κίναν Έβανς ανακοινώθηκε από τη Ζαλγκίρις και τον στέλνει δανεικό

Ο Κίναν Έβανς είναι και επίσημα ξανά παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον λιθουανικό σύλλογο να ανακοινώνει την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ. Ωστόσο, δεν θα φορέσει άμεσα τη φανέλα της ομάδας, καθώς τη σεζόν 2026/27 θα αγωνιστεί ως δανεικός στους Λόντον Λάιονς.

Ο 28χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη μία σεζόν, ενώ η Ζαλγκίρις διατηρεί το δικαίωμα ενεργοποίησης της σχετικής οψιόν έως τις 15 Ιουλίου 2027. Οι Λόντον Λάιονς και η Ζαλγκίρις ανήκουν στο ίδιο ιδιοκτησιακό σχήμα, γεγονός που διευκόλυνε τη συμφωνία.

Ο Έβανς αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες χρονιές στον Ολυμπιακό, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.