Ο Σπανούλης στο πλευρό της Εθνικής Παίδων – Παρακολούθησε και τον γιο του (pic)

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην Οραντέα της Ρουμανίας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής Παίδων στο EuroBasket U16, αλλά και την παρουσία του γιου του, Θανάση, στη διοργάνωση.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ήττα από την Ισπανία στην παράταση με 96-85, σε ένα παιχνίδι όπου είχε παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο και είχε προηγηθεί ακόμα και με διψήφια διαφορά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα είδε τον γιο του να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Θανάσης Σπανούλης είχε σημαντική παρουσία στην αναμέτρηση, καταγράφοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.