
Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, καθώς βρήκε ξανά δίχτυα με τη φανέλα της Μπενφίκα και έφτασε τα 10 γκολ σε έξι συμμετοχές από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με πέναλτι στο 45’+2’ απέναντι στην Ααρχους για τα playoffs του Europa League, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και στα δύο προηγούμενα τέρματα των Πορτογάλων.
Ο Παυλίδης έχει μετατρέψει το ξεκίνημα της σεζόν σε προσωπικό… πάρτι, καθώς δεν σταματά να σκοράρει και να δημιουργεί για την Μπενφίκα.
| GOAL: VANGELIS PAVLIDIS MAKES IT THREE FOR BENFICA!
Benfica 3-1 AGF. pic.twitter.com/rEFJohnOok
— TheGoalsZone (@TheGoalsZone) August 20, 2026
Τα 10 γκολ σε έξι εμφανίσεις
Ο διεθνής φορ μετρά πλέον 10 γκολ και 2 ασίστ σε έξι παιχνίδια, καταγράφοντας εντυπωσιακούς αριθμούς.
Στα προκριματικά του Europa League ξεχώρισε αρχικά απέναντι στη Σεντ Γκάλεν, όπου σημείωσε καρέ τερμάτων, ενώ μοίρασε και μία ασίστ στο πρώτο παιχνίδι. Στη συνέχεια σκόραρε κόντρα στη Χαρτς και βρήκε ξανά δίχτυα απέναντι στην Ααρχους.
Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας είχε σκοράρει στην πρεμιέρα απέναντι στη Βιζέου, ενώ απέναντι στην Κάζα Πία έκανε το απίθανο χατ τρικ μέσα σε επτά λεπτά, έχοντας παράλληλα και μία ασίστ.
Και πλέον, πριν καν ολοκληρωθεί ο Αύγουστος, ο Παυλίδης έχει ήδη φτάσει τα 10 γκολ, επιβεβαιώνοντας πως έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με… πατημένο το γκάζι.

| GOAL: VANGELIS PAVLIDIS MAKES IT THREE FOR BENFICA!