
Στην επιμονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού με 1-0, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 90+2’.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε Ολυμπιακός, είναι υποχρέωση μας να προσπαθούμε πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζαμε εκτός έδρας, αλλά σήμερα δεν φαινόταν ότι ήμασταν μακριά από το γήπεδο μας με όλους αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό μας.
Έπρεπε να επιμείνουμε και τελικά τα καταφέραμε, προσπαθώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Για αν αισθάνεται τυχερός που ακολουθεί διακοπή: «Ναι, θα μας άρεσε να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας γιατί θα φύγουν 14-15 παίκτες με τις Εθνικές.
Έχουμε την αυτοπεποίθηση από τα δύο τελευταία παιχνίδια που κερδίσαμε για να μας δώσουν ενέργεια να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσοι θα παραμείνουμε στου Ρέντη».