Το Άουγκσμπουργκ έχει πάρει ελληνικό χρώμα λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για το Nations League.
Από το πρωί της Κυριακής (27/9), εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι και ομογενείς συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα ενόψει της βραδινής αναμέτρησης.
Με σημαίες, συνθήματα και τραγούδια για τη «γαλανόλευκη», οι Έλληνες φίλαθλοι έδωσαν το δικό τους χρώμα στους δρόμους του Άουγκσμπουργκ και έδειξαν πως η Εθνική θα έχει σημαντική στήριξη από την εξέδρα.
Πολλοί από όσους βρίσκονται στην πόλη έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα, ενώ μαζί τους είναι και Έλληνες που ζουν μόνιμα στη Γερμανία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περισσότεροι από 6.000 Έλληνες αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες της «WWK Arena» για την αναμέτρηση με τη Γερμανία.
Η Εθνική Ελλάδας προέρχεται από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Σερβίας στο Βελιγράδι και πλέον αναζητά ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στη Γερμανία, με τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων να είναι έντονη από τις πρώτες ώρες της ημέρας.
Το «γαλανόλευκο» πάρτι στην πλατεία του Άουγκσμπουργκ αποτελεί το πρώτο σκηνικό μιας ημέρας που έχει έντονο ελληνικό χρώμα, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στις 21:45.
View this post on Instagram