Η Ντόρια Βαρωσιώτου επιστρέφει στον Δικηγορικό Οίκο Γ. Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ – Το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην επαρχιακής δικαστού
Ο Δικηγορικός Οίκος Γ. Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ ανακοίνωσε την επιστροφή και επανένταξη της Ντόριας Βαρωσιώτου στο δυναμικό του, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη μεταξύ τους συνεργασία.
Ως γνωστόν, η Ντόρια Βαρωσιώτου είναι πρώην επαρχιακή δικαστής. η οποία παύθηκε από τα καθήκοντά της το καλοκαίρι του 2025 από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. Η ίδια συνέδεσε την απόλυσή της με την άρνησή της να αλλάξει το πόρισμά της στην υπόθεση του θανάτου του Θανάση Νικολάου και αφού προσέφυγε αρχικά στην κυπριακή δικαιοσύνη, τον Μάιο του 2026 προχώρησε σε καταχώρηση προσφυγής κατά της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
«Η Ντόρια Βαρωσιώτου επιστρέφει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με το οποίο τη συνδέει ήδη μια σημαντική πορεία συνεργασίας, με τον Δικηγορικό Οίκο να εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου.
Αυτούσια η ανακοίνωση του δικηγορικού οίκου
«Ο Δικηγορικός Οίκος Γ. Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ντόρια Βαρωσιώτου. Προσβλέπουμε σε ένα νέο και δημιουργικό κεφάλαιο της συνεργασίας μας».
Η επιστροφή της εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ομάδας του Δικηγορικού Οίκου, με έμπειρους επαγγελματίες και συνεργάτες που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή του.