
Ηρακλής και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό, σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα με τον Τσιλούλη, όμως ο Ηρακλής αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και βρήκε την ισοφάριση με τον Πέδρο Μάρκες. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στην ανατροπή, ενώ στις καθυστερήσεις είδαν γκολ να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ.
Το ματς
Ο Ηρακλής μπήκε πιο επιθετικά και στο 9′ δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία, με τον Περέα να επιχειρεί διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει.
Στο 20ό λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Ο Τσιλούλης βρήκε με κάθετη τον Ούρονεν, εκείνος γύρισε την μπάλα από αριστερά προς τη μικρή περιοχή, ο Ρος την ακούμπησε και ο Τσούμπερ δεν κατάφερε από πολύ κοντά να τη στείλει στα δίχτυα.
Ο Ατρόμητος, ωστόσο, ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 24′, ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα από δεξιά με το αριστερό και μετά την παρέμβαση του Περέα η μπάλα στρώθηκε στον Τσιλούλη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει και στο 34′ ο Περέα έστρωσε στον Τσούμπερ, όμως ο Ελβετός φορ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Βάλτερ Ματσάρι προχώρησε σε αλλαγές, θέλοντας να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Ο Ατρόμητος, πάντως, ήταν αυτός που έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 57′, όταν το δυνατό αριστερό σουτ του Τσούμπερ σταμάτησε στο δοκάρι.
Στην ίδια φάση ο Ηρακλής απάντησε με το δικό του δοκάρι. Ο Ίβι Λόπεθ δοκίμασε το αριστερό του και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, πριν σκάσει πάνω στη γραμμή χωρίς να την περάσει ολόκληρη.
Η πίεση του Ηρακλή απέφερε τελικά καρπούς στο 74′. Ο Ρος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Πέδρο Μάρκες, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη και με ιδανικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1.
Ο «Γηραιός» λίγο έλειψε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 84′. Ο Ίβι Λόπεθ βρήκε τον Κόλιτς στην περιοχή, όμως το αριστερό σουτ του τελευταίου ήταν άστοχο και κατέληξε άουτ.
Στις καθυστερήσεις σημειώθηκε η πιο δραματική στιγμή του αγώνα. Μετά από γέμισμα από την άμυνα, ο Κούστα πήρε την κεφαλιά και ο Πέδρο Μάρκες βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ, όμως, δεν μέτρησε, καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ για πάτημα του Κούστα στον Σταυρόπουλο.
Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.