
Μία ιδιαίτερη εμπειρία έζησε ο Μπράνκου Μπάντιο, καθώς είχε την τιμή να συμμετάσχει ως λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Ντακάρ 2026», κρατώντας τη δάδα στο Καλλιμάρμαρο.
Ο νεοαποκτηθείς καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών» το μεσημέρι της Πέμπτης (9/10) στην ξεχωριστή τελετή, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Σενεγάλη, με επίκεντρο την πρωτεύουσά της, Ντακάρ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDERATION BASKET-BALL SN
(@fsbb_officiel)
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, με τον Μπάντιο να αποτελεί μέρος μιας συμβολικής διαδικασίας που συνδέει την Ελλάδα με τη διοργάνωση της Σενεγάλης και σηματοδοτεί την πορεία προς την έναρξή της.
(@fsbb_officiel)