Ντιέγκο Κόστα: «Ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο να γράψει ιστορία»

Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και εξηγώντας τι τον οδήγησε στην επιλογή του Δικεφάλου.

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να συμβάλει στην κατάκτηση τίτλων και στη δημιουργία νέων επιτυχιών.

Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε επίσης πως είχε επικοινωνία με τον Λέο Μάτος πριν πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας πληροφορίες για τον σύλλογο και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ: “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ και που γίνομαι μέλος του συλλόγου. Για μένα είναι όνειρο και ελπίζω να κερδίσω τρόπαια εδώ, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος”.

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ: “Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Για τους οπαδούς, είναι τρελοί, έχουν πολύ πάθος για τον σύλλογο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και την καριέρα μου”.

Για το ποια στοιχεία χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του: “Νομίζω το πάθος, η άμυνα στο ένας εναντίον ενός, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτόν τον σύλλογο”.

Για τον Λέο Μάτος“Γνώριζα τον Λέο ως παίκτη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό. Μου είπε για την ευκαιρία να έρθω εδώ και εκείνη τη στιγμή ήμουν πραγματικά χαρούμενος. Για μένα είναι όνειρο να βρίσκομαι εδώ”.

Το μήνυμα για τους φίλους του ΠΑΟΚ: “Απλά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο. Θέλω να κερδίσω τρόπαια, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο να γράψει ιστορία”.