
Ο Ροντινέι επέστρεψε στη Βραζιλία έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως χρειάστηκε μόλις μία εμφάνιση με τη Σάντος για να δείξει στους συμπατριώτες του τι μπορεί να κάνει.
Ο 34χρονος δεξιός μπακ, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Νεϊμάρ, πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Μινέιρο για το Copa Sudamericana.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 87 λεπτά και είχε συνολικά θετική παρουσία, δείχνοντας από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά στη νέα του ομάδα.
Αυτό που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν μία φάση που προκάλεσε ενθουσιασμό στην εξέδρα. Ο Ροντινέι πήρε την μπάλα στα δεξιά και, με δύο διαδοχικές «ποδιές», κατάφερε να ξεπεράσει τους αντιπάλους του με τρόπο που θύμισε έντονα τις εντυπωσιακές του ενέργειες με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Que jogada, Rodinei! Canetas para o @SantosFC na CONMEBOL #Sudamericana! pic.twitter.com/eDqwdLmnEP
— CONMEBOL Sudamericana (@SudamericanaBR) September 10, 2026
Η κερκίδα αντέδρασε άμεσα, με τους φίλους της Σάντος να απολαμβάνουν το θέαμα που προσέφερε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος φαίνεται πως δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής για να αρχίσει να κερδίζει το κοινό της νέας του ομάδας.

Que jogada, Rodinei! Canetas para o