Σαμπαλένκα σε δημοσιογράφο: «Είστε σαν ανέκδοτο»

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα στη συνέντευξη Τύπου του US Open, όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τη διάθεσή της μετά την έναρξη του τουρνουά και τις εκδηλώσεις στις οποίες έδωσε το «παρών» την προηγούμενη εβδομάδα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις «πολλές εκδηλώσεις, τα πάρτι και τη διασκέδαση» πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, με τη Λευκορωσίδα να αντιδρά έντονα, θεωρώντας πως η ερώτηση άφηνε να εννοηθεί ότι η ίδια περνούσε τον χρόνο της διασκεδάζοντας.

«Είστε σαν ανέκδοτο. Πάρτι, διασκέδαση… Γιατί να το πείτε αυτό; Γιατί να το σκεφτείτε καν; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Επειδή ανέβασα κάποιες δραστηριότητες με brands, θεωρείτε ότι έκανα πάρτι;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να διευκρινίσει πως δεν υπονοούσε ότι η Σαμπαλένκα συμμετείχε σε πάρτι, αλλά ότι είχε αρκετές υποχρεώσεις και εμφανίσεις. Ωστόσο, η τενίστρια επέμεινε: «Κυριολεκτικά αυτό είπατε».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν με την έναρξη του US Open γίνεται πλέον πιο σοβαρή και ανταγωνιστική στο κορτ, η Σαμπαλένκα δεν άφησε την ευκαιρία να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.

«Α, ναι. Πριν δεν ήμουν σοβαρή, λοιπόν. Επόμενη ερώτηση. Σκεφτείτε πριν πείτε κάτι», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της, πριν προχωρήσει στην επόμενη ερώτηση.

Με την απάντησή της, η Σαμπαλένκα κατέστησε σαφές πως δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει αναπάντητο αυτό που θεώρησε άστοχο σχόλιο.