
Σύλληψη δύο ατόμων για ομαδικό βιασμό ανήλικης πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία Αγρινίου, μετά την εξαφάνιση της 15χρονης από το σπίτι της την 1η Σεπτεμβρίου. Για την υπόθεση είχε εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες.
Η έφηβη, η οποία είχε εξαφανιστεί την Τρίτη, εντοπίστηκε χθες στο σπίτι ενός άνδρα στο Αγρίνιο σε κακή κατάσταση, καταγγέλλοντας ότι υπήρξε θύμα βιασμού.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η 15χρονη είχε μεταβεί στο σπίτι ενός 31χρονου, όπου μαζί με έναν 32χρονο φίλο του φέρεται να τη βίασαν.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες του βιασμού και της αρπαγής ανήλικης, ενώ αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Σε ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 15χρονης αναφέρεται ότι στις 1/9/2026, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από το Αγρίνιο η Π., 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 2/9/2026 και προχώρησε αμέσως στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπήρχαν λόγοι που ενδέχεται να θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Παναγιώτα Π. έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γαλάζιο τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε κίτρινη τσάντα.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.