Γρηγορίου: «Δεν χάσαμε την πίστη μας μετά την ισοφάριση»

Ο Αρης συνεχίζει απόλυτος στα ματς πλην των ντέρμπι και ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε τη σημασία αγώνων όπως τον αποψινό με την Κηφισιά.

«Αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες είναι πως οι στόχοι δεν κατακτώνται μόνο μέσα από τα ντέρμπι. Ακόμη και η πορεία προς τον τίτλο κρίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Αναμετρήσεις σαν τη σημερινή έχουν μεγάλη σημασία. Το πρόγραμμα που ακολουθεί μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε θέσεις στη βαθμολογία και να φτάσουμε εκεί όπου επιδιώκουμε», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στο συνδρομητικό.

Νωρίτερα ο 52χρονος τεχνικός σημείωσε σε ένα πρώτο γενικό σχόλιο ότι, «θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με καλή φυσική κατάσταση, ένταση στο τρέξιμο και πίεση.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά βάλαμε κι εμείς το χέρι μας σε αυτό. Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να απειλήσουμε, όμως χάναμε την κατοχή χωρίς λόγο και αναγκαζόμασταν να κυνηγάμε τους αντιπάλους στις μεταβάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε και το γκολ. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες. Μετά τη διακοπή δουλεύουμε για να επανέλθουμε στο επίπεδο που βρισκόμασταν πριν από αυτήν».

Ο Αρης είχε καλύτερη αμυντική λειτουργία από άλλα ματς, με τον Γρηγορίου να εστιάζει περισσότερο στις ευκαιρίες που χάθηκαν.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη ηρεμία και καλύτερες επιλογές στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης. Φτάσαμε αρκετές φορές σε καλές θέσεις.

Ακόμη και μετά την ισοφάριση, δεν χάσαμε την πίστη μας. Συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω να κρατήσω. Η ομάδα δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».