Εκτός αποστολής ο Γκουλάτσι της Βιγιαρεάλ: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του ενώ βρισκόταν μέσα με την οικογένειά του

Μια δύσκολη εμπειρία πέρασε ο Πίτερ Γκουλάτσι, καθώς έπεσε θύμα ληστείας στην κατοικία του, την ώρα που βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η διάρρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (12/10), όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Ο ίδιος, η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους βρίσκονταν εντός της οικίας τη στιγμή του περιστατικού.

Ευτυχώς, από την εισβολή δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ωστόσο, η περιπέτεια επηρέασε ψυχολογικά τον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Έτσι, η Βιγιαρεάλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκουλάτσι στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση, καθώς ο τερματοφύλακας προσπαθεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στον ίδιο και στους δικούς του ανθρώπους.