Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Έλενα Χριστοπούλου: Το λιγότερο που με στενοχώρησε είναι το ότι έγινα πρωτοσέλιδο

Νέες διαστάσεις έχει πάρει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη γνωστή μάνατζερ να καταθέτει νέα αγωγή σε βάρος της πρώην συνεργάτιδάς της, διεκδικώντας αμοιβές που ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ από τηλεοπτικές συμφωνίες.

Στο περιθώριο της δικαστικής διαμάχης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε τόσο για την πολυσυζητημένη υπόθεση με την Έλενα Χριστοπούλου, όσο και για την επαγγελματική πορεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, διεκδικώντας ποσό άνω των 150.000 ευρώ και η συγκεκριμένη απαίτηση αφορά, κατά τους ισχυρισμούς της μάνατζερ, αμοιβές από τηλεοπτικές συνεργασίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τις οποίες είχε αναλάβει να διαπραγματευτεί κατά τη διάρκεια της κοινής επαγγελματικής τους πορείας.

Την περσινή χρονιά έγινες πρωτοσέλιδο για λόγους που δεν θα ήθελες, εννοώ τη δικαστική διαμάχη σου με την Έλενα Χριστοπούλου.

Υπάρχουν επαγγέλματα όπως το δικό μου, όπου η έκθεση στη δημοσιότητα έχει και πολύ όμορφες και δύσκολες πλευρές, και είναι κάτι που έχω αποδεχτεί. Συνεπώς το λιγότερο που με έχει στενοχωρήσει σε αυτή την ιστορία, είναι το ότι έγινα πρωτοσέλιδο. Υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα και βαθιά που με πληγώνουν σε αυτό το θέμα.

Δεν έχει τελειώσει κιόλας αυτή η ιστορία, απ’ ό,τι γνωρίζουμε.

Όπως ήδη γνωρίζετε, είναι μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη.

Δεν σκέφτηκες τότε ότι αν κινηθείς νομικά, θα σε συζητάει όλη η Ελλάδα;

Αυτή η ερώτηση μου χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή γιατί ο κόσμος αυτά τα πράγματα σκέφτεται συνήθως, τι θα πουν οι άλλοι. Θα φοβηθεί, θα ντραπεί και δεν θα τολμήσει να αγωνιστεί για να βρει το δίκιο του.

To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Έλενα Χριστοπούλου: Το λιγότερο που με στενοχώρησε είναι το ότι έγινα πρωτοσέλιδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .