Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γαλανόλευκης για το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία

Έτοιμη για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι είναι η Εθνική Ελλάδας, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τη Γερμανία το βράδυ της Κυριακής (21:45).

Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί στην Τούμπα την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας για την εξέλιξη του ομίλου.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το μεγάλο παιχνίδι συμμετείχε κανονικά και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ εντάχθηκε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Τζόλη, παίρνοντας τη θέση του τελευταίου.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ξεχωριστές συνομιλίες με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλησε να ενημερωθεί για την κατάστασή τους και να έχει προσωπική επαφή μαζί τους, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γερμανία.