Ο Άρης σαρώνει και στα sold out, έφτασε τα 11!

Τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες του Αρη τη φετινή σεζόν γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετα, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και τα συνεχόμενα sold out διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταίο παιχνίδι που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό απέναντι στη Ρίγα.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη λετονική ομάδα εξαντλήθηκαν, ανεβάζοντας τον αριθμό των sold out στα 11. Αυτή τη στιγμή, εισιτήρια υπάρχουν ακόμη για τους αγώνες με τη Ρόστοκ, τους Βίκος Φάλκονς και τον Προμηθέα Πατρών. Ωστόσο, με τον ρυθμό που κινούνται οι πωλήσεις, όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να εξαντληθούν και αυτά. Κάθε δύο με τρεις ημέρες, οι φίλοι του Αρη φροντίζουν να γεμίζουν το Παλέ, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι sold out έχουν ήδη ανακοινωθεί για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με το Μαρούσι, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, καθώς και για τα παιχνίδια του EuroCup απέναντι στις Τσεντεβίτα, Ρίγα, Λε Μαν και Χάποελ Ιερουσαλήμ, πέρα από εκείνα που έχουν ήδη διεξαχθεί.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατεθούν επιπλέον θέσεις σε ορισμένους αγώνες, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση με το Μαρούσι, για την οποία άνοιξαν επιπλέον θέσεις.