Παναθηναϊκός: Στο Κόμο ο Γιαννακόπουλος για τη συνάντηση των μετόχων της EuroLeague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στη συνάντηση των μετόχων της EuroLeague, μαζί με τον Βασίλη Παρθενόπουλο και τη Μαργαρίτα Θάνου. Την Τρίτη (6/10) η ψηφοφορία.

Στο Κόμο συγκεντρώνονται τη Δευτέρα (5/10) οι εκπρόσωποι των ομάδων της EuroLeague για την πολυαναμενόμενη συνάντηση των μετόχων της διοργάνωσης. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (6/10).

Τον Παναθηναϊκό AKTOR εκπροσωπεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μαζί του βρίσκονται ο πρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Παρθενόπουλος, και η νομική εκπρόσωπος της ομάδας, Μαργαρίτα Θάνου.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, το «παρών» δίνουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Νίκο Λεπενιώτη και τον Γιώργο Σκινδήλια.