
Στη διαχείριση του ρόστερ και στην ανάγκη προστασίας της υγείας των παικτών στάθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Δόξας Λευκάδας με 86-73 για τη Stoiximan GBL. Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε γιατί οι Όσμαν, Νικ Καλάθης και Ντονάτας Μοτιεγιούνας δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, υπογραμμίζοντας πως εμπιστεύεται όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.
Ο προπονητής του Δικεφάλου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε, ωστόσο βελτίωσε την εικόνα της στη συνέχεια και έφτασε σε μια νίκη που χαρακτήρισε επαγγελματική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι:
«Δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά, όμως κρατάμε τη θέληση να τα διορθώσουμε. Κάναμε ένα νωχελικό ξεκίνημα, βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και ήταν μια επαγγελματική νίκη σήμερα.
Αναφορικά με τον λόγο που δεν αγωνίστηκαν οι Όσμαν, Καλάθης και Μοτιεγιούνας, υπάρχει μια διαχείριση των παικτών. Όποιος παίζει στο παρκέ, πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες. Φυσικά, πρέπει να προσέχουμε την υγεία των παικτών και να τους έχουμε στην καλύτερη φόρμα».