Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία για τον Γκάμπριελ Ντεκ

Ανησυχία επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση του Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αριστερό ώμο και είναι πιθανό να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Πιλάρ Κασάδο, εφόσον επιβεβαιωθεί η ανάγκη επέμβασης, ο Αργεντινός φόργουορντ αναμένεται να απουσιάσει από τα παρκέ για διάστημα τεσσάρων έως πέντε μηνών.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τη «βασίλισσα», καθώς ο Ντεκ έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της φετινής EuroLeague, πριν προκύψει το πρόβλημα που τον απειλεί με μακρά απουσία.

Το ιστορικό του τραυματισμού

Οι ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο δεν είναι καινούργιες για τον Ντεκ. Ο 31χρονος φόργουορντ είχε αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα στα τέλη Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.

Αρχικά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα αποχώρησε από το παιχνίδι απέναντι στον Καναδά, στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου.