Ο Πάπας Λέων στο νοσοκομείο για την αφαίρεση οζιδίου στον πνεύμονα – Θα υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση οζιδίου στον πνεύμονα
Στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης εισήχθη σήμερα Τρίτη 13/10 ο Πάπας Λέων ΙΔ ‘ καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση οζιδίου στον πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή αύριο, Τετάρτη και ο ποντίφικας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι οι συναντήσεις που είχε προγραμματίσει ο Πάπας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου ακυρώθηκαν.
Όπως είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στους πιστούς που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την περασμένη Κυριακή, το συγκεκριμένο οζιδιο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο και τα όριά του είναι ιδιαίτερα σαφή.
Πηγή: CNN.gr