
Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πιερία, όταν μονοκινητήριο αεροσκάφος ελαφρού τύπου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 13:50. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Το αεροσκάφος εντοπίστηκε μέσα σε κοίτη ποταμού, κοντά στον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Πιερίας.
Oι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντόπισαν τους δύο επιβαίνοντες εκτός του αεροσκάφους, χωρίς τις αισθήσεις τους στην περιοχή της Κονταριώτισσας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στο σημείο όπου συνετρίβη το μονοκινητήριο αεροσκάφος δεν υπήρχε νερό. Δεν είναι γνωστο εάν το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την αερολέσχη Πιερίας. Οι πυροσβέστες, αφού τους εντόπισαν τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο και τους παρέδωσαν -χωρίς τις αισθήσεις τους- σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.