«Στα Σχοινιά»: Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ – Το διακύβευμα για τον Τραμπ, οι δασμοί και η επόμενη μέρα

Τι θα κρίνει τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, πόσο θα επηρεάσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την Ευρώπη και την Ελλάδα;

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Μανιάτης συζητούν στην εκπομπή «Στα Σχοινιά» των «ΝΕΩΝ» για την αμερικανική οικονομία, τους δασμούς που έχει επιβάλει ο Τραμπ, την επιρροή του κινήματος MAGA και τις πολιτικές ισορροπίες στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία.

YouTube thumbnail

Στη συζήτηση εξετάζονται, επίσης, ο ρόλος του Έλον Μασκ στο Τέξας, οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, το ενδεχόμενο νέας κλιμάκωσης στο Ιράν, καθώς και οι επιπτώσεις των αμερικανικών εκλογών στη διεθνή οικονομία.

Επίσης, ξεχωριστή αναφορά γίνεται στην ελληνική πολιτική σκηνή, με επίκεντρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ακρίβεια, τις οικονομικές πιέσεις στα νοικοκυριά και τις εκλογές του 2027.

Η εκπομπή «Στα σχοινιά» με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Μανιάτη είναι διαθέσιμη στο κανάλι των «ΝΕΩΝ» στο YouTube.