
Συγκίνησε η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη που έχει «φύγει» από τη ζωή. Η γνωστή επιχειρηματίας έκανε σχετικές δηλώσεις σε opening γνωστού εστιατορίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Δέσποινα Μοιραράκη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε γίνει το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, πριν από 40 χρόνια.
«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που είμαι εδώ γιατί όταν πρωτογνώρισα τον αείμνηστο ναύαρχο, το 2008, το πρώτο μαγαζί που ήρθαμε να φάμε, ήταν εδώ.
Όταν έφυγε από τη ζωή, εδώ είχα κάνει και τα ”40” του», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Cash or Trash».
Την 1η Ιουνίου, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε προχωρήσει σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον Γιάννη Κοντούλη.
Στη συνέχεια αναφερόμενη και στον νέο κύκλο της εκπομπής «Cash or Trash» αποκάλυψε πως σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου ξεκινάνε τα γυρίσματα για την 6η σεζόν.
«Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια έζησα την απόλυτη ευτυχία. Την στιγμή που σε αντίκρυσα με τη στολή σου να με περιμένεις με την ανθοδέσμη, σήκωσα τα μάτια μου ψηλά στον ουρανό και είπα: ”Σε ευγνωμονώ Θεέ μου!”. Έζησα ένα όνειρο. Και όμως, δεν ήταν όνειρο, ήταν πραγματικότητα. Ένας παραμυθένιος γάμος.
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δυνατότητα να το ζήσω. Ορκιστήκαμε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε αυτή την μέρα. 24 μέρες πριν φύγεις σε πήγα εκεί, στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι στο εκκλησάκι μας και μετά στην Ιθάκη. Ήταν η τελευταία φορά που πήγαμε, ήταν η τελευταία φορά που βγήκες έξω…Χάρη σε εσένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα ζω για πάντα μ’ αυτό το όνειρο της 1/6/2011. Σε ευχαριστώ άγγελε μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Δέσποινα Μοιραράκη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Miraraki (@despina_miraraki)
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Κοντούλης «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Ιουνίου 2022, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .