Ταξιδεύει στην Τουρκία για την Γαλατάσαραϊ ο Λεάο – Το συγκινητικό μήνυμα προς την Μίλαν

Ο Ραφαέλ Λεάο ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς αποχωρεί από τη Μίλαν έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στους «ροσονέρι» και μετακομίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ, με το συνολικό ποσό της συμφωνίας να μπορεί να φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, καθώς προβλέπονται 45 εκατ. ευρώ ως βασικό τίμημα και ακόμη 5 εκατ. ευρώ μέσω μπόνους.

Ο 27χρονος διεθνής έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έτσι, η Γαλατάσαραϊ ενισχύεται σημαντικά ενόψει των υποχρεώσεών της, μεταξύ άλλων και στο Champions League, όπου θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ.

Ο Λεάο αναμένεται να φτάσει το Σάββατο (29/8) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Λεάο:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου μετά από επτά χρόνια μαζί τους. Ο σύλλογος πάντα με υποστήριζε, με βοηθούσε να εξελιχθώ και με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει υψηλό επίπεδο, εκπροσωπώντας έναν σπουδαίο σύλλογο όπως η Μίλαν.

Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θα ήθελα να αποχαιρετήσω με διαφορετικό τρόπο, ίσως με το να βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο για άλλη μια φορά μπροστά στους οπαδούς, που με βοήθησαν τόσο πολύ, ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

Σίγουρα θα είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου, γιατί ξέρω τι έκανα εδώ. Θα κουβαλάω στην καρδιά μου όλους όσους με βοήθησαν. Τέλος ο έρωτας; Δεν είναι ένας έρωτας που τελείωσε, επειδή η αγάπη που έχω για τον Μίλαν δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα την παρακολουθώ από μακριά».