
Η ανταλλαγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ δεν αλλάζει μόνο τη ζωή του Έλληνα σούπερ σταρ, αλλά και εκείνη των παικτών που ακολούθησαν το αντίθετο δρομολόγιο προς τους Μιλγουόκι Μπακς.
Στο πλαίσιο του μεγάλου deal, οι Τάιλερ Χίρο, Κελ Ελ Γουέρε, Χάιμε Χάκεζ και Κασπάρας Γιακουτσιόνις μετακομίζουν στο Μιλγουόκι, αποτελώντας το αντάλλαγμα για την απόκτηση του «Greek Freak» από τους Χιτ.
Ο Χάιμε Χάκεζ, μάλιστα, έμαθε τα νέα ενώ έπαιζε μπάσκετ, χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως για την ανταλλαγή. Μόλις πληροφορήθηκε ότι αποχωρεί από το Μαϊάμι, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «Σκ@τ@!».
Jaime Jaquez Jr. reacts to being traded to the Milwaukee Bucks for Giannis
(via @Boness305) pic.twitter.com/Yq3mUI0nMj
— Legion Hoops (@LegionHoops) June 23, 2026
Η αυθόρμητη αντίδρασή του έγινε αμέσως viral στα social media, καθώς από την ηλιόλουστη Φλόριντα καλείται πλέον να συνεχίσει την καριέρα του στο σαφώς πιο… παγωμένο Μιλγουόκι.