Νεϊμάρ: Δάκρυα χαράς και αγκαλιές του Βραζιλιάνου σταρ με μικρούς του φίλους

Μια φίλη της Σάντος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Βραζιλίας δίπλα στον Νεϊμάρ, πριν από την αναμέτρηση με τη Μιρασόλ.

Η συγκινητική στιγμή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους μικρούς φίλους της ομάδας. Μόλις ο Νεϊμάρ πλησίασε το δακρυσμένο κορίτσι, αρκετοί μικροί θαυμαστές του έτρεξαν προς το μέρος του, αναζητώντας κι εκείνοι μια θέση στην αγκαλιά του ειδώλου τους.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η Σάντος έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Μιρασόλ, για την 24η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο.

Η Μιρασόλ προηγήθηκε με τον Εντουάρντο, όμως η Σάντος απάντησε με τον Μπαρεάλ, ο οποίος ισοφάρισε έπειτα από όμορφη ασίστ του Νεϊμάρ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας.