Άρης: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη, με τις δύο ομάδες να τίθενται ξανά αντιμέτωπες την Παρασκευή (18/09, 20:00), αυτή τη φορά στο Βελιγράδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντυπωσιακή επικράτηση με 98-74 απέναντι στους Σέρβους στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στην προετοιμασία. Ο Άρης έφτασε ακόμη και στο +25, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Πλέον, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καλείται να αντιμετωπίσει ξανά τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ακόμη δυνατό τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, ο Στέλιος Πουλιανίτης συνέχισε τη θεραπεία του για τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Στέφαν Γιόβιτς, που ταλαιπωρείται από ασθένεια, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άνταμ Μοκόκα συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας τη σταδιακή επιστροφή του σε πλήρη ρυθμό, ενώ την αποθεραπεία του εξακολουθεί ο Γιώργος Τανούλης.

Από την άλλη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει λάβει ολιγοήμερη άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη στην Κύπρο.