Ασταμάτητος Δουβίκας: Δύο γκολ σε 11 λεπτά και νέα παράσταση με τη φανέλα της Κόμο (vid)

Ο Τάσος Δουβίκας συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με τη φανέλα της Κόμο, καθώς πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Σασουόλο για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός επέστρεψε στη δράση με τον καλύτερο τρόπο, μετά το γκολ που είχε σημειώσει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στο 49ο λεπτό. Ο Κακίερτ συνδυάστηκε με τον Δουβίκα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας για το 1-0.

Ο 27χρονος φορ δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να σκοράρει ξανά. Στο 60ό λεπτό, ο Καϊκί έκλεψε την μπάλα ψηλά και πάσαρε στον Έλληνα επιθετικό, που με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.