Κηφισιά – Ολυμπιακός 0-2: Η καρφωτή κεφαλιά του Μάριους για τους «ερυθρόλευκους» (vid)

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του απέναντι στην Κηφισιά στο 71ο λεπτό, με τον Μάριους Μουντιλμαντζί να βρίσκει δίχτυα μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο επιθετικός από το Τσαντ πέρασε στο παιχνίδι στο 63’, αντικαθιστώντας τον Γιάρεμτσουκ, και δεν άργησε να αφήσει το αποτύπωμά του στην αναμέτρηση.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσικίνιο, ο Μουντιλμαντζί πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο ο Μάριους κατάφερε να σκοράρει, καθώς είχε προηγηθεί το γκολ του στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν προηγηθεί με τον Ρόκα μόλις 21 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, πήραν πλέον σαφές προβάδισμα απέναντι στην Κηφισιά.

Δείτε το γκολ: