
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει Βαλένθια (13/10, 22:00) και Μπαρτσελόνα (16/10, 21:30) στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής των Ερυθρόλευκων για την Ισπανία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, 16 παίκτες είναι στην αποστολή που επέλεξε ο κόουτς Μπαρτζώκας. Αυτοί είναι οι Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Γιαν Μοντέρο, Κόρι Τζόσεφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Όμηρος Νετζήπογλου, Εβάν Φουρνιέ, Τάισον Γουορντ, Κώστας Παπανικολάου, Εμπάι Εντζάι, Σάσα Βεζένκοφ, Αντώνης Καραγιαννίδης, Ταϊρίκ Τζόουνς, Ντόντα Χολ, Μπράιαντ Ντάνστον, Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Τζορτζ Πάπας που δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας
«Είναι η πρώτη επίθεση της Ευρωλίγκας, πρώτη σε ρυθμό, 2η σε εύστοχα τρίποντα. Έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όποιος είδε το παιχνίδι χθες θα καταλάβει το επίπεδο ταχύτητας. Πρέπει να υπάρξει η ανάλογη προσαρμογή για το παιχνίδι αυτό.
Κάθε παίκτης έχει κάποιες συνήθειες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε μια μέρα. Δεν μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό σαν παράδειγμα. Με την Εφές ήμασταν συμπαγείς και κερδίσαμε μια φιλόδοξη ομάδα. Το τι θα δείξουμε σε κάθε παιχνίδι είναι λίγο gambling. Είμαι και εγώ περίεργος να δω τη βελτίωση της ομάδας που πιστεύω πως θα έρθει».