Με 23 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή (08/11, 17:30), με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να επιλέγει 23 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (7/11) στο «Γ. Καλαφάτης», ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίστρουπ ανακοίνωσε τις επιλογές του, με μοναδική απουσία τον Κινγκς Κάνγκουα, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσάπρας, Κυριακόπουλος, Σαλάχ – Εντίν, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Λούζα, Καμαρά, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Ταμπόρδα, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Τεττέη, Ντέσερς, Ραστόντερ.