
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τον ορισμό της Βάσως Τσαρούχα ως πρώτης διαιτητή στον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL, κάνοντας παράλληλα δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέρ της.
Η υπόθεση ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου, όταν η ΚΕΔ γνωστοποίησε τη διαιτητική τριάδα του αγώνα, με την Τσαρούχα να ορίζεται πρώτη διαιτητής. Οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, επικαλούμενοι την εκκρεμή ποινική διαδικασία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.
Η προσφυγή εξετάστηκε στις 18 Ιουνίου 2026 από το Γ΄ Τμήμα του ΑΣΕΑΔ, με το διατακτικό της απόφασης να δημοσιοποιείται σήμερα (22/10). Το αρμόδιο όργανο αποφάσισε την απόρριψη της προσφυγής του Παναθηναϊκού, ενώ αποδέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέρ της διαιτητή.